:

Szerző: Hlács Ferenc

2020. augusztus 7. 11:00

Itt a macOS Big Sur nyilvános bétája

Kipróbálható az eddigi legnagyobb átalakulást hozó macOS frissítés, persze béta verzió lévén azért érdemes a bugokra is felkészülni.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Az érdeklődő felhasználók már kipróbálhatják a legújabb, Big Sur néven ismert macOS verzió béta kiadását. Az új verzió nagyon komoly változásokat hoz az Apple asztali rendszerébe, abban az iOS-esebb külső mellett a Messages és Maps appok, illetve a Safari böngésző is komoly tatarozáson estek át, illetve a macOS értesítési központja is jelentős ráncfelvarrást kapott, testreszabható widgetekkel megtoldva. Ez lesz továbbá a cég első rendszere, amely az Apple saját, ARM-alapú processzoraival érkező Maceket is támogatja majd. A béta már telepíthető, persze abban a tesztelőknek még jócskán érdemes bugokra számítani.

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.