Szerző: Hlács Ferenc

2020. július 13. 11:30

A Facebook SDK-frissítése miatt kényszerült térdre számos népszerű iOS app

Hasonló hibába futott bele májusban is a cég, szerencsére most a problémát néhány órán belül orvosolta.

Könnyed nyári mix a felmondástól a vidéki IT bérekig

Ezúttal rengeteg IT karrierrel kapcsolatos témát érintettünk. Ti kérdeztetek, mi válaszoltuk a 37. kraftie adásban.

Könnyed nyári mix a felmondástól a vidéki IT bérekig Ezúttal rengeteg IT karrierrel kapcsolatos témát érintettünk. Ti kérdeztetek, mi válaszoltuk a 37. kraftie adásban.

Egy sor népszerű szolgáltatás iOS-es alkalmazása alól kihúzta a talajt a Facebook SDK-ja. Az Apple mobilos platformján egyebek mellett a Spotify, a Twitter, a Viber, a Tinder, a Pinterest és a Venmo appjai is problémákba ütköztek, sőt, a The Next Web szerint még az App Store működésében is tapasztaltak fennakadásokat a felhasználók a hétvégéhez közeledve. A Facebook szerencsére viszonylag gyorsan, néhány órán belül orvosolta a problémát: a cég szerint az SDK frissítése miatt omlott össze számos, arra támaszkodó iOS app, ugyanakkor azt nem árulta el, pontosan mit rontottak el fejlesztői a kód módosításakor. Ahogy a TechCrunch is kiemeli, hasonló eset már májusban is előfordult a közösségi óriás háza táján, amikor szintén egy SDK-frissítés kényszerítette térdre a legnépszerűbb iOS-es appok jelentős részét.

Ha szeretnél idén is pontos képet kapni az alkalmazás-fejlesztési technológiák hazai elterjedtségéről, akkor segíts nekünk és szánj néhány percet átfogó technológiai felmérésünkre! Honlapunkon a korábbi évek eredményeit is elérheted!

a címlapról

részvény

1

Kiszállt az Arm-ból az Intel

2024. augusztus 14. 10:49

A részvénypiaci manőver alapvetően jól illik az átstrukturálási folyamatba.