:

Szerző: Hlács Ferenc

2020. június 11. 14:55

Nagyobb kijelzővel, jobb töltővel jön a Xiaomi Mi Band 5

Megjelent a kínai cég népszerű fitneszkarperecének legújabb generációja.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Frissül a Xiaomi olcsó fitneszkarperece: bemutatkozott a Mi Band 5, amely praktikusabb töltővel, nagyobb kijelzővel, új funkciókkal és persze a szériától megszokott, barátságos árazással érkezik, igaz egyelőre csak Kínába. Az ötödik generációs eszköz töltéséhez már nem kell azt kihámozni a karpántból és külön bölcsőbe helyezni, a töltőfejet elég a hátoldalon kialakított mágneses csatlakozófelülethez illeszteni. Az OLED kijelző is hízott, 0,95-ről 1,2 hüvelykre, az eszköz ráadásul már a REM alvásciklusok megfigyelésére, illetve 11 új mozgásforma követésére is képes. Az eszköz hagyományos, és NFC-képes kivitelben is kapható lesz Kínában, június 18-tól - előbbi verzió 27, utóbbi 32 dollárnak megfelelő árcédulával lesz elérhető.

xmiband5

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.