:

Szerző: Koi Tamás

2020. június 11. 14:40

Drágulhatnak bizonyos Revolut-szolgáltatások

A Revolut augusztus közepétől új szerződési feltételek szerint biztosítja szolgáltatásait, a változások legfőképpen az átváltás díját és keretét érintik.

Augusztus közepétől megváltoztatja általános szerződési feltételeit a brit Revolut fintech-szolgáltató. A cég mai közleményében szereplő információk szerint változnak az átváltás keretei és díjtételei, illetve a pénzküldés díjszabása. 

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Pánikra azért nincs ok, az eddig a banki szolgáltatásokhoz képest összehasonlíthatatlanul kedvezőbb feltételekkel (és nem utolsósorban rugalmasabban) működő Revolut felhasználói nem számíthatnak drasztikus drágulásra. A változások leginkább az ingyenes szolgáltatást használó ügyfeleket érintik, náluk a havi átváltási limit a korábbi ötödére, 350 ezer forintra csökken, ezt követően a korábbi, 0,5%-os tranzakciós jutalék illeti a szolgáltatót. A Premium és Metal kártyákkal (előfizetésekkel) rendelkező ügyfeleknek továbbra sem határoz meg havi átváltási limitet a szolgáltató.

Kis mértékben, 0,5%-kal növekszik a hétvégi bankközi átváltás jutaléka, így a továbbiakban 1%-nyi többletdíjjal kell számolnia annak, aki szombaton vagy vasárnap kezdeményez átváltást.

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.