:

Szerző: Hlács Ferenc

2020. május 12. 13:30

Forgatható kijelzős, extra panellel szerelt okostelefonon dolgozhat az LG

Iparági pletykák szerint a készülék még idén megérkezhet.

Egzotikus új okostelefonon dolgozik az LG: ahogy arról a Korean Herald értesülései alapján a The Verge is beszámolt, a vállalat egy elforgatható kijelzős készüléket fejleszt, amelynek fő panelje alatt egy második, kisebb képernyő is található. Ha a pletykák beigazolódnak, a 6,8 hülvelykes fő kijelzőt elforgatva egy "T" alakú eszközt kapunk, amelynek alsó részén egy 4 hüvelykes, 1:1-es extra panel is helyet kapott. Utóbbin a virtuális billentyűzet, vagy akár a különböző alkalmazások saját kezelőszervei jeleníthetők meg, így a fő kijelző teljes területe használható marad.

lgforgg
Az etnews illusztrációja

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Az eszköz várhatóan a Qualcomm valamely Snapdragon 7xx sorozatú rendszerchipjére épül majd, 5G támogatással, hátoldalán pedig három kamerával - megjelenése pedig valamikor az év második felében várható. Az extrak kijelzők bevezetése nem idegen az LG-től, igaz a cég utóbbi időben bevezetett csúcskészülékeinél ezt egy különálló, második panellel felszerelt tokkal oldotta meg. Az új koncepció kifejezetten merész húzás lehet a cégtől, persze ha az valóban napvilágot lát.

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.