:

Szerző: Hlács Ferenc

2020. május 7. 11:00

Júniusban érkezik az Android 11 Beta

A koronavírus járvány miatt egy hónapos késéssel jelenik meg az új rendszer bétája.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Csúszik az Android 11 bétája, a rendszer hagyományosan májusban bejelentett előzetes verziója a Google I/O fejlesztői konferencia helyszíni rendezvényeinek elkaszálása miatt csak június 3-án debütál, várhatóan egy a YouTube-on közvetített bejelentés formájában. Az élő stream a rendszer újdonságainak felsorolása mellett egy kérdezz-felelek szegmenst is tartalmaz majd, ahol David Burke, a Google androidos fejlesztésekért felelős vezetője válaszol majd a felmerülő kérdésekre. Az új Android béta késése nem meglepő, a koronavírus járvány miatt a Google nem csak hagyományos I/O konferenciát volt kénytelen lefújni, de a cég fejlesztőinek is új munkarendre kellett berendezkedniük. Az Android 11-gyel mindenesetre az érdeklődők már az elmúlt hónapokban is megkezdhették az ismerkedést, annak preview kiadásain keresztül.

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.