:

Szerző: Hlács Ferenc

2020. április 21. 13:10

Újabb játékok tűnnek el a GeForce Now kínálatából

Az Nvidia játékstreaming szolgáltatása az Xbox Game Studios és a Warner Bros. Interactive játékait is elveszti.

Újabb fájdalmas pofont kap a GeForce Now, az Nvidia felhős játékstreaming szolgáltatása több címtől is elköszönni kényszerül. A Microsoft Xbox Game Studios, a Warner Bros. Interactive Entertainment a Codemasters, illetve a Klei Entertainment játékai is eltűnnek a szolgáltatás felületéről - ez olyan népszerű címek távozását jelenti, mint a Halo: The Master Chief Collection, a Gears of War és Forza sorozatok, illetve a Batman: Arkham játékok. A cég bejelentése szerint a kiadók április 24-ével veszik le címeiket a platformról amelyeket ezután nem lesz lehetőség a GeForce Now felületén játszani.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Az Nvidia bár szolgáltatása a játékosoknak a Steam és egyéb online játékboltok felületein már megvásárolt játékaikhoz biztosít streaming hozzáférést szerverparkjain keresztül - a kosntrukcióra azonban a kiadók nagy része nem adta a rajtnál áldását, ezért sorozatosan elkezdték megvonni a támogatást a platformtól. Korábban már az Activision Blizzard, a Bethesda Softworks, illetve a 2K games is így tett, az Nvidia azonban továbbra is abbéli reményének ad hangot, hogy sikerül majd ismét együttműködésre lépnie a cégekkel.

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.