:

Szerző: Hlács Ferenc

2020. április 1. 13:33

Bekebelezi a Dark Sky időjárásappot az Apple, és kivégzi az androidos verziót

Androidon július elejéig marad használható a népszerű időjárás-követő alkalmazás.

Felvásárolta a népszerű Dark Sky időjárásappot az Apple, ami kifejezetten rossz hír az androidos felhasználóknak - a cupertinói óriás ugyanis a rivális platformon rövid úton kivégzi az alkalmazást. A Dark Sky fejlesztőcsapata blogposztban jelentette be az ismeretlen összegű akvizíciót, amelyből kiderül, az app Androidra, illetve annak Wear OS néven ismert, viselhető eszközökre szánt variánsára már nem letölthető, és a jelenlegi felhasználók is csak július 1-ig tudják majd azt használni. Ezután a cég teljesen leállítja az androidos verziót.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

A felvásárlással a vállalat a szolgáltatás webes felületét is visszanyesi, azon az előrejelzések, térképek és beágyazott tartalmak július 1-ig lesznek elérhetők. A weboldal az API támogatása végett továbbra is elérhető marad - ugyanakkor a cég API-jának napjai is meg vannak számlálva, arra új feliratkozásokat a csapat már nem fogad, az interfészt pedig 2021 végén leállítja. Az iOS felhasználókat a változások egyelőre nem érintik.

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.