:

Szerző: Hlács Ferenc

2020. március 13. 13:46

Három eszközt tölt egyszerre a Logitech új vezeték nélküli töltője

A Powered Wireless Charging 3-in-1 Dock az elkaszált AirPower által hagyott űrt töltené fel.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Az Apple-nek máig nem sikerült vezeték nélküli töltőt kiadnia saját, vezeték nélküli töltést támogató eszközeihez - az elkaszált AirPower által hagyott űrt külső gyártók próbálják feltölteni. Erre a lehetőségre csap le a Logitech is, Powered Wireless Charging 3-in-1 Dock eszközével, amellyel egyszerre tölthető az AirPodok vezeték nélküli töltést támogató tokja, egy iPhone, illetve egy Apple Watch (persze az eszköz más gyártók készülékeihez is használható). A háromból két töltőfelületre az eszköz egyenként 10 watt teljesítményt tud allokálni, három-három tekercs segítségével, míg az Apple Watch-nak kialakított "fülre" 5 watt jut. A töltő a Qi szabványnak teljesen megfelel - illetve természetesen az AirPods toknak kialakított részen a fülesek helyett akár egy második telefon is tölthető. A sötétszürke és fehér színekben kapható eszköz egészen vaskos árcédulát kapott, nettó 130 dollárért érhető el

logidock

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.