Szerző: Hlács Ferenc

2020. március 9. 14:18

A 2K Games is kivonja címeit a Geforce Now felületéről

A játékkiadó ismeretlen okokból hagyja ott az Nvidia játékstreaming szolgáltatását.

Könnyed nyári mix a felmondástól a vidéki IT bérekig

Ezúttal rengeteg IT karrierrel kapcsolatos témát érintettünk. Ti kérdeztetek, mi válaszoltuk a 37. kraftie adásban.

Könnyed nyári mix a felmondástól a vidéki IT bérekig Ezúttal rengeteg IT karrierrel kapcsolatos témát érintettünk. Ti kérdeztetek, mi válaszoltuk a 37. kraftie adásban.

Fájdalmas gyomrost kapott az Nvidia játékstreaming szolgáltatása, a 2K Games játékkiadó ugyanis kivonta címeit a GeFroce Now felületéről. A kiadóhoz olyan játékok köthetők, mint a BioShock, Borderlands vagy épp a Civilization sorozatok. Egyelőre egyik fél sem adott magyarázatot a 2K Games visszavonulására, az Nvidia ugyanakkor arról beszélt, már tárgyal a céggel a helyzet orvoslását illetően. Nem ez az első kiadó, amely kihátrál az Nvidia szolgáltatása mögül, az elmúlt hetekben az Activision Blizzard, valamint a Bethesda is így tett, szintén indoklás nélkül - jó eséllyel licencelési problémákról van szó.

Ha szeretnél idén is pontos képet kapni az alkalmazás-fejlesztési technológiák hazai elterjedtségéről, akkor segíts nekünk és szánj néhány percet átfogó technológiai felmérésünkre! Honlapunkon a korábbi évek eredményeit is elérheted!

a címlapról

részvény

1

Kiszállt az Arm-ból az Intel

2024. augusztus 14. 10:49

A részvénypiaci manőver alapvetően jól illik az átstrukturálási folyamatba.