:

Szerző: Koi Tamás

2019. december 4. 10:02

Apple Pay a K&H - nál is

A K&H Maestro vagy Mastercard kártyák tulajdonosai mostantól igénybe vehetik az Apple fizetési szolgáltatását.

Immár az ötödik pénzintézet vezeti be Magyarországon az Apple saját fizetési platformját, az Apple Pay-t - az OTP, a Gránit Bank, az Erste és a CIB után a mai naptól a K&H Bank Mastercard és Maestro kártyával rendelkező ügyfelei is használhatják fizetésre iPhone-jukat vagy Apple Watch okosórájukat.

apple_pay

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

A bank közleménye szerint a fenti kártyatípusok lakossági és üzleti ügyfelek számára kiadott variánsai egyaránt digitalizálhatók az Apple rendszerében, legyen szó betéti vagy hitelkártyákról. A VISA típusú kártyák engedélyeztetéséhez szükséges fejlesztések folyamatban vannak, a pénzintézet várhatóan jövő tavasztól teszi lehetővé ezeknek a kártyáknak a használatát az Apple Pay rendszerben.

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.