:

Szerző: Koi Tamás

2019. október 15. 13:55

Erősebb védőbástyává lép elő a Windows Defender

A Defender beállítások illetéktelen módosításának védelme mostantól a Windows 10 otthoni verziójának felhasználóit is megilleti.

Telepítési környezettől függően minden Windows 10-es kiadáshoz elérhetővé teszi a Windows Defender biztonsági alkalmazás tavaly bevezetett új funkcióját a Microsoft. A tamper protection, vagyis a Defender beállításainak illetéktelen módosítását megakadályozó védelem eddig csak az üzleti ügyfelek számára volt elérhető, mostantól azonban az otthoni felhasználók is biztonságosabbá tehetik vele windowsos kliensüket.

windows_defender

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

A Microsoft erről - valamint a tamper protection részletes működési sémájáról - tegnap tett közzé egy blogbejegyzést, ahol többek közt ismerteti, hogy a megerősített biztonságot eredményező funkció fokozatosan válik elérhetővé minden Windows 10-es PC-n, feltéve, hogy a klienseken futó operációs rendszerre telepítették a 1903-as verziószámot viselő frissítőcsomagot. 

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.