:

Szerző: HWSW

2019. szeptember 17. 16:53

Ismét megtolta a TSMC forgalmát az Apple

Elsősorban az új iPhone-ok processzora állhat a jelentős forgalomnövekedés hátterében.

Számottevően megugrott az egy évvel korábbihoz képest a TSMC augusztusi bevétele. A 106 milliárd tajvani dolláros összeg 16,5 százalékkal múlja felül 2018 hasonló hónapjának 91 milliárdos forgalmát, a júliusi közel 85 milliárdhoz képest pedig képest pedig még nagyobb, 25,2 százalékos a növekedés. A határozott gyarapodás mögött nagy részt az Apple állhat, melynek A13-as processzora a tajvani bérgyártó legújabb, 7+ nanométeres csíkszélességére épül. Bár arról most sincs pontos információ, hogy élvonalbeli eljárását mennyiért kínálja a TSMC, az árazás borítékolhatóan magasabb az előző generációénál, amely magyarázhatja a növekedést.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 23:06

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.