Szerző: HWSW

2019. szeptember 17. 16:54

Asztali “sötét szobát” villantott a Polaroid

A Polaroid Lab gombnyomásra előhívja a képernyőképeket.

Bár manapság már nem igazán dívik a kijelzők mellett papíron is megjeleníteni a lőtt fényképeket, azért továbbra is akadnak akik az okostelefonos fotókat klasszikusabb formában is viszont látnák. Ezt a rétegpiacot célozzák az olyan termékek mint például a két évvel ezelőtt, a Moto Z telefonokhoz bemutatkozott, a telefon hátuljára rögzíthető Polaroid nyomtatómodul - és a frissen leleplezett, ugyancsak a cég nevével fémjelzett Polaroid Lab is.

polaroidlab

Utóbbi bár jóval több készülékkel használható, sokakat mégis fejvakargatásra késztethet: a megoldás használatához ugyanis a Polaroid Lab tetejére kell helyezni az okostelefont, a kijelzőn megjelenített, kinyomtatni - pontosabban előhívni - kívánt fotóval lefelé. Ezt követően a Lab bekapcsolásával az egy tükörrendszer segítségével a benne lévő filmre vetíti a képet, amelyet hagyományos, kémiai eljárással hív elő - a gyártó csak "miniatűr sötét szobaként" emlegeti a terméket. A furcsa, de nem elhanyagolható nosztalgiafaktorral bíró eszköz októberben lesz elérhető, 130 euró környéki áron.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról